Пенсійний фонд збільшив кількість послуг, які надаватимуться за  допомогою онлайн сервісів

Пенсійний фонд збільшив кількість послуг, які надаватимуться за допомогою онлайн сервісів

В умовах війни отримання послуг онлайн є дуже актуальним. Пенсійний фонд України розширив кількість послуг з пенсійних питань, питань соціального страхування, які можна отримати не виходячи з дому та не звертаючись особисто до фахівців сервісних центрів.  На вебпорталі  електронних послуг Пенсійного фонду України можливо: ? перевірити відомості про трудову діяльність (“Електронна трудова книжка”); ? перевірити надану роботодавцем інформацію про заробітну плату та набутий страховий стаж; ? переглянути сформовані електронні листки непрацездатності; ? заповнити “Анкету надання інформації для автоматичного призначення пенсії за віком”; ? отримати довідки з перевірочним QR-кодом; ? подати Анкету застрахованої особи для внесення/зміни/уточнення даних в Реєстрі застрахованих осіб; ? провести прогнозний розрахунок майбутньої пенсії за віком за допомогою сервісу “Пенсійний калькулятор”; ? подати звернення (пропозицію тощо). Щоб отримати послуги потрібно зайти на  вебпортал  електронних послуг ПФУ за допомогою Дія. Підпис або кваліфікованого електронного підпису (КЕП), або засобами Інтегрованої системи електронної ідентифікації ID.GOV.UA, в т. ч. з використанням технології Bank ID. На вебпорталі Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області зареєстровано 59,5 тис. користувачів.

До уваги призовників і військовозобов’язаних!

До уваги призовників і військовозобов’язаних!

Відповідно до статті 37 п.3 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» призовники та військовозобов’язані після прибуття до нового місця проживання зобов’язані у семиденний строк стати на військовий облік та не раніше ніж за три дні до вибуття з місця проживання знятися із зазначеного обліку.

Пенсійні виплати в умовах війни: поширені запитання

Пенсійні виплати в умовах війни: поширені запитання

Пенсійним фондом України забезпечено своєчасне фінансування пенсійних виплат, навіть в умовах воєнного стану.  В повному обсязі профінансовано виплати за березень та квітень. Так, 25 березня цього року було  профінансовано в повному обсязі пенсії за квітень по Чернігівській області.

До уваги пенсіонерів!

До уваги пенсіонерів!

Головне управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області повідомляє, що нарахування пенсій та їх фінансування у березні та квітні 2022 року проведено своєчасно та в повному обсязі.

УВАГА!

УВАГА!

Шановні мешканці громади!