Завершився щорічний дитячий конкурс «Краща ялинкова іграшка» серед дітей Олишівської громади.

Цьогоріч конкурсній комісії було нелегко серед 18 учасників визначити переможців, адже всі діти творчо підійшли до створення іграшки, всі ялинкові прикраси оригінальні та надзвичайно гарні. Організатори конкурсу щиро вдячні дітям за активну участь в заході, а батькам та вихователям за сприяння у проведенні конкурсу.

Стартував набір на довгострокову навчальну програму Export Academy 2022 для українських експортерів з усіх галузей та продовжується набір на програми Service Export Ukraine та Export Evolution IT!

Стартував набір на довгострокову навчальну програму Export Academy 2022 для українських експортерів з усіх галузей та продовжується набір на програми Service Export Ukraine та Export Evolution IT! Export Academy 2022 – освітня програма для українських МСБ підприємств, які тільки починають експортну діяльність або вже є діючими експортерами та планують виходити на нові ринки. За результатами навчання на програмі учасники створять для своєї компанії детальний план з виходу на міжнародні ринки. Export Academy 2022 - це можливість для трансформації та розвитку Вашого експорту: ? можливість навчитися з нуля створювати експортний план з виходу на міжнародні ринки; ? можливість систематизувати експортні знання; ? налагодити роботу експортного відділу; ? відкрити нові ринки для експорту продукції; ? отримати практичні інструменти з виходу на зовнішній ринок; ? щомісячна практична робота, яка забезпечить навичками на багато років вперед; ? отримати навички розвитку міжнародних брендів, побудови довготривалих партнерських відносин та управління фінансами. Навчання буде проходити з січня по червень 2022 року та можливе у двох форматах: самостійний та з тренерським супроводом. Реєстрацію на навчання відкрито до 12 грудня (23:59) 2021 року за посиланням: https://forms.gle/c5ufWUdEryDaHRgy7 З деталями навчання на Програмі Export Academy 2022, та умовами участі можна ознайомитись за цим посиланням: https://export.gov.ua/education/179-export_academy_2022 Менеджмент та власників ІТ компаній запрошуємо на першу в Україні освітню Програму для IT-сектору - Export Evolution IT. Це міжнародна бізнес-освіта для представників IT-компаній, зацікавлених у розвитку експорту своїх послуг та продуктів. Участь у Програмі допоможе покращити навички у: