Лікарю повідомлено про підозру у зловживанні впливом

🛑Лікарю повідомлено про підозру у зловживанні впливом     🔸За процесуального керівництва Чернігівської обласної прокуратури повідомлено про підозру медичному працівнику в одержанні неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави (ч. 2 ст. 369-2 КК України).    🔸Досудовим розслідуванням установлено, що лікар одного з комунальних медичних закладів пообіцяв за грошову винагороду у розмірі 5000 доларів США вплинути на голову та членів спеціалізованої міжрайонної медико-соціальної експертної комісії щодо прийняття позитивного рішення про надання місцевому мешканцю інвалідності 3 групи.     🔸Під час проведення обшуку місця проживання та робочого кабінету виявлено і вилучено грошові кошти, журнали реєстрації, медичні документи, банківські карти та мобільні телефони.     🔸Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.     🔸Досудове розслідування здійснюється слідчим відділом слідчими СУ ГУНП в Чернігівській області, за оперативного супроводу Управління СБУ в Чернігівській області.      🖇️Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Опитування осіб з інвалідністю та осіб, які їх супроводжують.

Міністерство соціальної політики України в межах реформування процесів надання соціальних послуг особам з інвалідністю працює над створенням дієвої інклюзивної системи, спрямованої насамперед на забезпечення для осіб з інвалідністю всіх можливостей для реабілітації, гідного догляду (за необхідності), соціалізації, навчання, працевлаштування, досягнення економічної самостійності у безбар’єрному суспільстві.

Долучайся до команди ЦСО «А» СБУ – наближай Перемогу!

Долучайся до команди ЦСО «А» СБУ – наближай Перемогу!    Спецпризначенці Служби безпеки – експерти зі знищення ворогів. Вони захищають країну в найгарячіших точках війни і крок за кроком звільняють рідну землю від окупантів!   Сьогодні Центр спецоперацій «А» СБУ розширює свою команду.  Наші інструктори забезпечать якісним навчанням, сучасною зброєю та поділяться своїм досвідом.   Долучайся до команди кращих із кращих! Закарбуй своє ім’я на сторінках Перемоги!   Якщо ти вмотивований і впевнений у своїх силах – телефонуй за номером +38 067 401 66 05 або заповнюй анкету за посиланням