Новини ПФУ.

Кому можна подавати заяву на призначення субсидії з 1 грудня?

З 1 листопада змінилася вартість надання адміністративних послуг у сфері міграції.

З 1 листопада 2022 року набула чинності постанова Кабінету Міністрів України від 14 жовтня 2022 року № 1180 «Про внесення змін у додаток до Постанови КМУ від 2 листопада 2016 р. №770», відповідно до якої ухвалено нові суми вартості адміністративних послуг у сфері міграції.

До уваги мешканців Олишівської територіальної громади!!!

09.11.2022 року згідно Графіку проведення виїзних особистих приймалень керівниками Чернігівської районної державної адміністрації на листопад 2022 року буде здійснено особистий онлайн прийом мешканців Олишівської територіальної громади головою Чернігівської районної державної адміністрації КУЖЕЛЕМ Андрієм Анатолійовичем.

З ЖОВТНЯ ПІЛЬГИ ТА СУБСИДІЇ ВИПЛАЧУЄ ПЕНСІЙНИЙ ФОНД УКРАЇНИ

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16.09.2022 № 1041 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України»» починаючи з 1 жовтня 2022 року, Пенсійний фонд України забезпечуватиме виплату житлових субсидій та пільг.

Звернення голови Чернігівської ОВА В'ячеслава Чауса.

Доброго ранку, Чернігівщина! Тільки що завершилася Рада оборони області. Прийняті рішення, зокрема в секторі енергетичної безпеки. Прийняли рішення про обмеження зокрема для промислових споживачів (бізнес) і відповідно буде доручення на виконання цих рішень громадами. Ми маємо зараз витримати, пройти цей важкий період для країни. Маємо підтримати енергетичну систему нашої країни, маємо не допустити жорстких відключень, відповідно треба економити. Звертаюся до всіх мешканців Чернігівщини! Будь ласка, кожен економить споживання електричної енергії. Є відповідні рекомендації, поширені в усіх соціальних мережах. Маємо зробити все, щоб наша енергосистема встояла у цій енергетичній війні. З вірою в Бога і в Збройні Сили України. До роботи!