Ви можете створити вакансію власноруч у персональному кабінеті або скористатися послугами консультанта роботодавцями, звернувшись до центру зайнятості.

Для більш якісного підбору претендентів та швидкого укомплектування вакансій, подайте їх через заповнення форми 3-ПН.

Вакансії можуть бути створені роботодавцем через електронний кабінет, інтегрований в Єдину інформаційно-аналітичну систему Державної служби зайнятості, пункт меню «Взаємодія з службою зайнятості», розділ «3-ПН».  

Такі можливості доступні лише для користувачів, які зареєструвалися особисто в центрах зайнятості

Керувати такими вакансіями безпосередньо з персонального кабінету на вебсайті ви не можете. Для внесення змін до вакансії потрібно звернутися до Вашого особистого консультанта роботодавця в центрі зайнятості.

Перевага такого способу подання вакансії: кваліфікований підбір затребуваних працівників здійснюють фахівці служби зайнятості.

Другий спосіб подання вакансії через кабінет роботодавця у розділі «Мої вакансії».

Щоб створити вакансію у персональному кабінеті роботодавця увійдіть до пункту меню «Мої вакансії» та натисніть кнопку «Створити вакансію». Зверніть увагу, у цьому розділі Ви можете ознайомитися з Інструкцією з розміщення вакансій на вебсайті Державної служби зайнятості.

У відкритій картці вакансій необхідно заповнити поля інформаційних блоків. Кожен блок має кнопку «ОК», після натискання якої зберігається зазначена інформація. Внесена інформація може бути відредагована.

Заповніть поля: посада, заробітна плата, місце проведення робіт, а також завдання та обов’язки, надайте за потреби коментарі, заповніть поля блоків «Опис вакансії» та «Вимоги до кандидата».

Після заповнення картки вакансії, натисніть кнопку «Зберегти», загальну для картки вакансії.

Як опублікувати вакансію?

Опублікувати можна ті вакансії, які знаходяться у стані «Проєкт». Увійдіть до картки такої вакансії та натисніть кнопку «Опублікувати». Перед опублікуванням перевірте контактну інформацію: фактичну адресу, телефон, електронну адресу.

Усі вакансії до їх публікації перевіряються модератором вебсайту та стають загальнодоступними для користувачів після проходження перевірки на коректність вмісту. Модератор має право відхилити публікацію вакансій при наявності зауважень до вмісту та ознак, що носять дискримінаційний характер.

Якщо вакансію опубліковано, але потрібно тимчасово припинити доступ до неї відвідувачам вебсайту, скористайтеся функцією «Зняти з публікації» з картки вакансії. Вакансія стане недоступною для перегляду іншими користувачами. Для видалення вакансії скористайтесь функцією «Видалити» з картки вакансії. Видалення можливе для всіх створених вами вакансій, крім тих, що очікують публікації. Відновити вакансію після видалення неможливо

За більш детальними роз'ясненнями і консультаціями радимо звертатися до фахівців Чернігівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості за телефонами: (0462) 60-64-35, (0462) 60-64-36