Власнику бізнесу

 

Експерти прогнозують черговий локдаун на кінець осені: причиною може стати сплеск захворюваності на Covid-19. Відтак Уряду доведеться запровадити карантин, в тому числі й через поширення більш заразного штаму «Дельта».

Українці вже знають і що таке «карантин вихідного дня», і що таке «жорсткі карантинні обмеження». Не варто тішити себе ілюзіями, що наступний локдаун омине Україну. Це лише питання часу. Однак цей карантин може і повинен бути іншим. Адже з’явився новий визначальний чинник – вакцинація.

Тож для компаній є простий і легальний спосіб уникнути карантинних обмежень. Якщо Ви хочете, щоб ваші працівники були здоровими, а бізнес працював під час локдауну — необхідно зробити дві прості речі.

По-перше, переконати працівників, що вакцинація проти Covid-19 працює. І вона допоможе сформувати імунітет від вірусу, що зменшить ризик передачі хвороби та забезпечить захист від її важкого перебігу (дізнавайтеся більше на сайті https://vaccination.covid19.gov.ua/).

По-друге, — організувати групову вакцинацію свого колективу. Медична бригада приїде на ваше підприємство у зручний для вас час. Для цього зателефонуйте за номером 067-462-50-13 або 095-278-86-0809:00 год. до 17:00 год. в робочі дні) і домовтесь про щеплення.

Організуйте в офісі, конференц-центрі, на виставці, в ресторані чи навчальному закладі процедуру перевірки вакцинальних сертифікатів. Нагадаємо, що самі сертифікати вже реалізовані через сервіс Дія.

Не забувайте користуватися захисними масками та дезінфекторами! Частіше мийте руки та тримайте дистанцію понад півтора метра.