Фото без опису

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята! Його відзначають не лише лікарі і медсестри, а й усі, хто дотичний до порятунку людських життів. Саме ви своєю невтомною працею повсякчас демонструєте приклад витримки та самовідданості, власними знаннями, досвідом та добротою повертаєте людей до повноцінного життя.

Це свято разом з вами відзначають і тисячі людей, яким ви подарували радість перемоги над недугами, які вірять у ваш талант, вміння, професіоналізм, у вашу постійну готовність прийти на допомогу.

Земний уклін вам, дорогі медики, за вашу нелегку працю, дотримання лікарської честі, громадянську відповідальність, працьовитість і самовідданість, за дарування людям віри та надії.

Бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, професійних успіхів і людської шани, а також гідної оплати вашої важкої та такої необхідної праці.

З впевненістю і відданістю клятві Гіппократа прямуйте в майбутнє, спрямовуючи всі зусилля на допомогу хворим, збереження життя і зміцнення здоров’я людей. І нехай ваша доброта, милосердя та щедрість душ повернуться до вас сторицею.

 

 

З повагою

Сергій МАЛЕЦЬ