Фото без опису

 

Шановні працівники та ветерани сільського господарства!

З почуттям глибокої поваги і шани прийміть щире вітання з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

У всі часи, як повелося з діда-прадіда, напружена праця сільгоспвиробників була і залишається визначальною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання. Нині селяни мають можливість працювати на своїй землі, створювати підприємницькі структури, вільно розпоряджатися плодами своєї праці. Їхні працьовиті руки, природна мудрість, багатий досвід живлять сьогодні українську ниву.

Шановні хлібороби, механізатори, тваринники, працівники і ветерани, які колись працювали у галузі сільського господарства, молодь, яка сьогодні освоює сільськогосподарські професії, щиро дякую Вам за любов і повагу до землі.

Нехай всі ваші грандіозні плани втілюються в життя, виконуються всі бажання і мрії завжди збуваються! Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, природні стихії обходять стороною, а ваші родини живуть у мирі, сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров'ї!

Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою.

Миру та злагоди. Зі святом!

З повагою селищний голова Сергій Малець.