Шановні мешканці громади!

Щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора і Днем Незалежності України – визначними святами нашої рідної країни.

Український прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження нашої держави. Ми маємо його берегти і шанувати як найвищу національну святиню.

          Незалежність нашої держави відкрила унікальні можливості для економічного зростання, духовного розвитку та культурної розбудови країни. За роки незалежності виросло покоління, для якого слова «свобода», «право вибору», «демократичні цінності» – не просто правові терміни, а спосіб життя. З кожним днем наша держава зростає, відкриває для себе нові можливості та перспективи.

Тож давайте добрими справами будемо разом примножувати авторитет і могутність неньки – України, працювати задля її розвитку і процвітання. Нехай не вичерпується джерело вашої віри, надії і любові до рідної землі!   

Зичу вам, шановні земляки, міцного здоров'я, успішної реалізації далекосяжних планів, благополуччя, миру та добра в кожній оселі. Хай здійснюються задуми і сподівання, стиглими хлібами колосяться ниви, радіють життю і сонцю наші діти, а достаток, мир і злагода панують у родинах.

З повагою

Сергій Малець