Фото без опису

 

Привітали з 90-річним ювілеєм

09 серпня Олишівський селищний голова Сергій Малець та учасники народного аматорського фольклорно-етнографічного ансамблю «Пряля» Олишівського будинку культури привітали із 90-річним ювілеєм  жительку Олишівки Дзядзько Євдокію Порфирівну.

Життєвий шлях іменинниці був тернистим. Раннє дитинство припало на голодні 1932-1933 рр., далі тяжкі роки Другої світової війни 1939-1945 рр. Важка праця у повоєнні роки. Ще й долею не судилося мати своїх дітей. Та незважаючи на всі життєві виклики, ювілярка зберегла в своїй душі доброту і любов, якими і донині ділиться із родичами та односельцями. Завжди усміхнена і привітна Євдокія Порфирівна ніколи не цуралася  роботи: працювала робітницею місцевого ситроцеху, а потім довгі роки колгоспницею.  

Вітаючи іменинницю з поважним ювілеєм та вручаючи подарунки, Сергій Малець побажав їй здоров’я, тепла, затишку та висловив сподівання на зустріч з ювіляркою з нагоди її сторіччя.

Приємною несподіванкою для Євдокії Порфирівни стало музичне вітання від народного аматорського фольклорно-етнографічного ансамблю «Пряля», яке  їй надзвичайно сподобалось та розчулило.

Дякуючи гостям за вітання, іменинниця зазначила, що любов до людей та праці дарує довголіття.