У нашій громаді не міліє джерело поваги до людей похилого віку.
З Днем народження та Днем ангела вітали Ольгу Давидівну Пузирну представники Олишівської громади на чолі із селищним головою Сергієм Вікторовичем Мальцем.

 Ольга Давидівна нещодавно відзначила світлу подію в житті – їй виповнилось 97 років. Вона є найстарішою жителькою Олишівки.  Бог подарував їй долю  у якій перекликаються і радість, і смуток. Складне було життя у Ольги Давидівни. Кожен прожитий день для неї – це певне досягнення.

 Вона пережила голод, Другу світову війну, розруху і післявоєнну відбудову. У складі партизанського загону під командуванням Юрія Збанацького брала участь у звільненні Чернігівщини від нацистських окупантів. Багатьох друзів забрала тоді війна. Не відпускає пам'ять, ятриться душа…

Та не впала духом, а навпаки загартувалася на весь свій вік Ольга Давидівна. Секрет її довголіття простий: любити життя, бути щедрим і добрим до людей. 

Завжди золоте, добре, турботливе серце Ольги Давидівни не раз оросилося сльозами радості, приймаючі щирі привітання від селищного голови та фольклорно-етнографічного колективу «Глибока криниця».

 Тож нехай, Ольго Давидівно, Господь посилає Вам ще багато років життя, повсякчас дарує своє милосердя,  дає сили і натхнення !