Скликання: VIII скликання
Сесія / комісія: 1 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 04.12.2020
Номер документу: 15-1/VІІІ
Назва документу: Про покладення обов’язків із вчинення нотаріальних дій на території Олишівської селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.05 МБ)
  2. Файл 2 (0.9 МБ)

                                                         

Україна

 

 ОЛИШІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 

 

 Р І Ш Е Н Н Я 

(Перша сесія восьмого скликання) 

 04 грудня 2020 року

 смт. Олишівка

 

 

 № 15-1/VІІІ

Про покладення обов’язків із вчинення

нотаріальних дій на території Олишівської

селищної ради

 

     Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини першої статті 37 Закону України «Про нотаріат», Постанови Кабінету Міністрів України «Про порядок посвідчення заповітів і доручень, прирівняних до нотаріально посвідчених» від 15.06.1994 № 419, наказу Міністерства юстиції України від 11 листопада 2011 року № 3306/5 «Про затвердження Порядку вчинення нотаріальних дій посадовими особами органів місцевого самоврядування» зі змінами та доповненнями, селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Уповноважити посадових осіб Олишівської селищної ради:
    1. Керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Олишівської селищної ради Струк Олену Іванівну вчиняти нотаріальні дії на території смт.Олишівка Чернігівського району Олишівської селищної ради.
    2. Старосту Белан Віталія Миколайовича вчиняти нотаріальні дії на території сіл Смолянка та Коростень Куликівського району Олишівської селищної ради.
    3. Старосту Нагорного Володимира Васильовича вчиняти нотаріальні дії на території сіл Серединка, Топчіївка та Сіножацьке Чернігівського району Олишівської селищної ради.
  2. Уповноваженим посадовим особам по вчиненню нотаріальних дій на території Олишівської селищної ради продовжувати вести окремі реєстри для реєстрації нотаріальних дій.
  3. Реєстрам для реєстрації нотаріальних дій по селах Смолянка, Коростень Куликівського району та по селах Серединка, Топчіївка та Сіножацьке Чернігівського району Олишівської селищної ради присвоюється свій індекс, який має збігатися з номером печатки старости.
  4.  Запис на оформленому старостою документі здійснювати у вигляді такого набору цифр:
    1. Для старости сіл Смолянка та Коростень Куликівського району 1-1, 1-2, 1-3 тощо, де перша цифра означає індекс реєстру для реєстрації нотаріальних дій, а друга цифра – порядковий номер запису нотаріальної дії у реєстрі для реєстрації нотаріальних дій.
    2. Для старости сіл Серединка, Топчіївка та Сіножацьке Чернігівського 2-1, 2-2, 2-3 тощо, де перша цифра означає індекс реєстру для реєстрації нотаріальних дій, а друга цифра – порядковий номер запису нотаріальної дії у реєстрі для реєстрації нотаріальних дій.
  5. На час тимчасової відсутності (відпустки, відрядження, хвороби, тощо) посадових осіб, які уповноважені на вчинення нотаріальних дій на території Олишівської селищної ради, їх обов’язки покладаються на іншу посадову особу селищної ради згідно чинного законодавства.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на селищного голову.

 

 

 

Селищний голова                                                             С.МАЛЕЦЬ