Скликання: VIII скликання
Сесія / комісія: 1 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 04.12.2020
Номер документу: 05-1/VІІІ
Назва документу: Про умови оплати праці селищному голові Олишівської селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.05 МБ)
  2. Файл 2 (0.95 МБ)

                                                        

Україна

 

 ОЛИШІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 

 

 Р І Ш Е Н Н Я 

(Перша сесія восьмого скликання) 

 04  грудня 2020 року

 смт. Олишівка

 

 

 № 05-1/VІІІ

Про  умови оплати праці селищному

голові Олишівської селищної ради

 

     Керуючись ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постановою Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 року №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», постановою  Кабінету Міністрів України від 19 червня 1996 року № 658 «Про затвердження Положення про ранги державних службовців» (зі змінами і доповненнями), постановою Кабінету Міністрів України від 3 травня 1994 року № 283 «Про порядок обчислення стажу державної служби» (зі змінами і доповненнями), наказом Міністерства праці України від 02.10.1996 року №77 «Про умови оплати праці робітників зайнятих обслуговуванням органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, органів прокуратури, судів та інших органів», з метою матеріального стимулювання голови ради, підвищення його відповідальності за виконання поставлених завдань на належному рівні, селищна рада

 

                                              В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Встановити Малець Сергію Вікторовичу, селищному голові Олишівської селищної ради, з 04 грудня 2020 року посадовий оклад згідно із штатним розписом.
  2. Виплачувати селищному голові Малець Сергію Вікторовичу надбавку за вислугу років у розмірі 15 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг.
  3. Виплачувати селищному голові Малець Сергію Вікторовичу надбавку за високі досягнення у праці або виконання особливо важливої роботи у розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та надбавки за вислугу років з 04 грудня 2020 року.
  4. Здійснювати селищному голові Малець Сергію Вікторовичу, щомісячне преміювання в розмірі 100 відсотків посадового окладу у межах затверджених видатків на оплату праці з 04 грудня 2020 року.
  5. Надавати Малець Сергію Вікторовичу, селищному голові Олишівської селищної ради, матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу на оздоровлення у розмірі, що не перевищує його середньомісячної заробітної плати.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань планування фінансів, бюджету  та соціально-економічного розвитку.

 

 

 

 

Селищний голова                                                             С.МАЛЕЦЬ